Boka biljetter till Harlem Gospel

Harlem Gospel

Harlem Gospel på en onsdag eller söndag. Njut av en vacker gospel konsert och upplev det omtalade Harlem i New York på ett säkert sätt. Biljetter till Harlem Gospel i New York köper du här!

Harlem Gospel
 
Harlem Gospel - onsdag

Harlem Gospel - onsdag

4.0
(11)

Upplev Harlems glädjefyllda gospelmusik framförd av deltagare ur den otroliga ARC-kören! Den här onsdagsutflykten kombinerar en guidad busstur runt om i Harlem med en vacker a capella konsert i en lokal församling. Lyssna till sångerna och dela upplevelserna!

  Från 552 kr
Harlem Gospel - söndag

Harlem Gospel - söndag

4.0
(7)

Förboka biljetter till Harlem Gospel på en söndag! Den här turen kombinerar en guidad busstur runt om i det historiska Harlem med en söndagsgudstjänst i en lokal kyrka, där du får uppleva den fantastiska gospelmusiken.

  Från 552 kr
Harlems Hjältar

Harlems Hjältar

Besök Harlem, känd som the cultural capital of Black America! Lär dig mer om Harlems Hjältar, de många kulturella och politiska pionjärer, som har hjälpt till att forma Harlem till det område det är idag. Boka biljetter till din Harlemtur idag!

  Från 318 kr
Harlem Hip Hop Tour

Harlem Hip Hop Tour

Before the Globetrotters and 'the shake' there was Harlem – a central point for the birth of Hip Hop. Harlem’s contributions to art and culture are unparalleled. It’s a neighborhood with a rich heritage, incredible landmarks and a lifestyle all its own. Book your Harlem Hip Hop Tour today!

  Från 309 kr
NYC Graffiti

NYC Graffiti

New York är känd för sin omfattande konsthistoria. Och den tidiga hiphopkulturen ansvarar för mycket av den gatukonst och underground art som har tagit över stadsbilden i New York. Upplev Harlems gatukonst och graffiti – häng med på NYC Graffiti sightseeing. Boka biljett redan idag!

  Från 328 kr
Hiphopens födelse

Hiphopens födelse

Ta en tur genom Harlem och Boogie Down Bronx, där du får se några av de viktigaste platserna i hiphopens historia. Se historiska nattklubbar, platser för hemliga rapbattles och inspelningsplatser för några av världens mest kända musikvideor och filmer. Boka Hip Hop Harlem turen här!

  Från 683 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen