Kryssningar

Upplev New York och Manhattan från vattnet med NY Waterways, World Yacht Cruises eller Circle Line Sightseeing Cruises! Njut av en romantisk middagskryssning, lär dig mer om immigrationsstationen Ellis Island eller utsätt dig för en riktig adrenalinkick med The Beast Speedboat! Valmöjligheterna är många och här köper du dina biljetter till en båttur i New York!

Kryssningar
 
Best of NYC Kryssning

Best of NYC Kryssning

4.0
(5)

Njut av en 2½-timmes uppfriskande sightseeing med båt och upplev New York från en ny vinkel. Under kryssningen i New Yorks hamn får du en unik chans att se flera av New Yorks mest kända sevärdheter och byggnader, såsom Empire State Building och Frihetsgudinnan, från vattnet. Det är en av våra mest populära turer i New York!

Från 420 kr
NY Water Taxi

NY Water Taxi

Boka biljetter till New York Water Taxi, New Yorks enda Hop-on Hop-off vattentaxi - med guide! NY Water Taxi hälsar dig välkommen ombord till en annorlunda och rolig sightseeing!

Från 310 kr
Bateaux NYC Middagskryssning

Bateaux NYC Middagskryssning

Följ med på en middagskryssning runt Manhattan, beundra New Yorks fantastiska skyline från vattnet och njut av en härlig 4-rätters middag och levande musikunderhållning. Fönsterplatser på köpet - Värde up till 35 $. Unna dig och de dina en lyxig middagskryssning – säkra biljetterna redan idag!

Från 1788 kr
Spirit NYC Lunchkryssning

Spirit NYC Lunchkryssning

Följ med på en 2-timmars lunchkryssning med Spirit Cruises på Hudson River i New York! Njut av en välsmakande lunchbuffé och underhållning ombord. Biljetter till Spirit NYC Lunchkryssning- ett nöje för hela familjen!

Från 420 kr
Frihetsgudinnan Kryssning

Frihetsgudinnan Kryssning

4.0
(1)

Lär dig mer om den majestätiska Frihetsgudinnan på Liberty Island, den historiska immigrationsstationen på Ellis Island och naturligtvis World Financial Centre. Njut av Manhattans fantastiska skyline – välkommen ombord!

Från 290 kr
NYC Landmark Kryssning

NYC Landmark Kryssning

4.0
(1)

Boka biljetter till en 1½ timmes kryssning där du får se det bästa av New Yorks berömda landmärken. Se det mesta av New York på kort tid! Köp biljetter till sightseeing med båt här!

Från 300 kr
Spirit NYC Middagskryssning

Spirit NYC Middagskryssning

Njut av en härlig middagsbuffé och musikunderhållning med utsikt över makalösa Manhattan skyline. Dine and Dance ombord på Spirit NYC Middagskryssning! Fönsterplatser på köpet - Värde up till 35 $. Boka biljetter här!

Från 1299 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen