9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

Pris från 367 kr

Besök Ground Zero och 9/11 Memorial Museum i New York. Med förbokade biljetter får du en tidsbestämd entré till museet, så att du kan undvika de timslånga köerna!

Höjdpunkter:
* Gå före i köerna till 9/11 Memorial Museum
* Besök minnesmärkena; de två reflekterande bassängerna med sina vackra vattenfall, som markerar var Tvillingtornen ursprungligen stod.
* Se artefakter från händelserna kring den 11 september
* Utforska de webbaserade interaktiva tidslinjerna

Minnesplatsen vid Ground Zero.
De två reflekterande bassängerna med sina vackra vattenfall vid Ground Zero utgör minnesplatsen 9/11 Memorial, och de markerar var World Trade Centers Tvillingtorn ursprungligen stod. Minnesplatsen hedrar de nästan 3000 personer som dödades i terrorattackerna den 11 september 2001 vid World Trade Center, New York, nära Shanksville, Pennsylvania och i Pentagon, Virginia, liksom de sex människor som dödades vid bombningen av World Trade Center i februari 1993. På graniträckerna runt bassängerna finns namnen ingraverade på alla de människor som miste livet. En vit ros vid namnet uppmärksammar personens bemärkelsedag.
 
Berättelser om Förlust & Återhämtning 
9/11 Memorial Museum tjänar till att undersöka konsekvenserna av händelserna kring den 11 september 2001, dokumentera effekten av dessa händelser och utforska 11 septembers fortsatta betydelse. Museet visar artefakter från händelserna kring den 11 september, samtidigt som det presenterar personliga och ingående berättelser om förlust, medkänsla och återhämtning - berättelser centrala för att föra vidare historien om attackerna som ägde rum 2001 och 1993 och dess efterdyningar. Museet utforskar även de globala effekterna av 9/11 och dess fortsatta betydelse.

Museet har webbaserade interaktiva tidslinjer som illustrerar händelserna vid 1993 års bombning av World Trade Center, terrorattackerna den 11 september 2001 samt det 9 månader långa röjningsarbetet vid Ground Zero. Tidslinjerna består av fotografier, ljud- och videoinspelningar samt ögonvittnesskildringar, som alla är en del av museets permanenta samling.

Hur fungerar det när jag ska boka?
När du bokar dina biljetter, väljer du den tidslucka som passar dig, du kan boka varje halvtimme på en timme. Vänligen var på plats 30 minuter innan din entrétid.

Hur får jag mina biljetter?   

Eftersom biljetten är personlig och måste förses med namn, bokningsnummer och exakt entrétid, kan det ta upp till 48 timmar innan du får din e-biljett skickad till din e-postadress. Sen är det bara att skriva ut e-biljetten och ta den med den till 9/11 Memorial Museum. 

Var ligger 9/11 Memorial Museum?
Minnesmärket och museet finns på nedre Manhattan, vid Ground Zero där Tvillingtorna vid World Trade Center stod. Ingångar finns för närvarande vid korsningen Liberty Street/Greenwich Street, korsningen Liberty Street/West Street och korsningen West Street/Fulton Street.

Hur lång tid ska jag räkna med att spendera på plats?
Ett genomsnittligt besök tar ca 2 timmar.

Är museet lämpligt för små barn?
Museets historiska utställning (”historical exhibition” – the Day of 9/11, Before 9/11 och After 9/11) lämpar sig troligen inte för besökare yngre än 10 år.

Finns det barnbiljetter?  
Ja, för barn mellan 7-12 år. Barn under 7 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.


Tänk på att minnesplatsen och museet är en plats för att minnas och ära alla de som miste livet, och alla besökare uppmanas att agera respektfullt. 
 

 

Boka biljetter

Välj datum
9/11 Memorial Museum Info

9/11 Memorial Museum
Greenwich St & Liberty St
New York, NY 10006

Info

9/11 Memorial Museum
Öppet dagligen:
sön-tor: 09.00-20.00. Sista entré 18.00.
fre-lör: 09.00-21.00. Sista entré 17.00.

När du bokar dina biljetter, välj den tidslucka som passar dig. Den exakta tiden står angiven på din e-biljett.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Subway A, C, 1, 2 eller 3 till Chambers Street.

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen