Upplev Brooklyn

Upplev Brooklyn - ett av New Yorks hetaste bostadsområden. Besök den trendiga stadsdelen Dumbo, vandra över den ikoniska Brooklyn Bridge eller häng med på en medryckande gospel tur. Boka biljetter här!

Upplev Brooklyn
 
Brooklyn Brewerey

Brooklyn Brewerey

Besök det välkända ölbryggeriet Brooklyn Brewery! Denna tur är ett måste för alla som älskar öl! Smaka dig igenom dåtida och nutida ölbryggning i Brooklyn. Boka din plats på turen nu!

Från 878 kr
Öltur i New York

Öltur i New York

Häng med på en pubrunda i trendiga Williamsburg och lär dig mer om den lokala ölproduktionen. Vi tar dig med till våra favoritbarer och öl butiker. Provsmaka olika hantverksöl / craft beer och njut! Beställ biljett online!

Från 878 kr
Matresa i Brooklyn

Matresa i Brooklyn

Det sägs att New Yorks bästa matställen finns i stadsdelen Brooklyn. Följ med på en matresa i Brooklyn och ta reda på om det stämmer! På turen besöker du massor av intressanta butiker och restauranger i stadsdelen som inte liknar någon annan. Kom hungrig!

Från 779 kr
Brooklyn Hip Hop

Brooklyn Hip Hop

Brooklyn har onekligen spelat en avgörande roll i hip hopens historia. Harlem Hip Hop sightseeing tar dig med på en tur till områden i Brooklyn som du aldrig tidigare sett, kryddad med fakta och galna historier från din kändis-guide. Boka din tur här!

Från 592 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen