Upplev Brooklyn

Upplev Brooklyn - ett av New Yorks hetaste bostadsområden. Besök den trendiga stadsdelen Dumbo, vandra över den ikoniska Brooklyn Bridge eller häng med på en medryckande gospel tur. Boka biljetter här!

Upplev Brooklyn
 
Brooklyn Bridge & DUMBO

Brooklyn Bridge & DUMBO

Ta en skön promenad över den berömda Brooklyn Bridge som förenar Manhattan med Brooklyn, och utforska de coola kvarteren DUMBO, på andra sidan bron. Boka din tur här!

Från 323 kr
NYC Gospel promenad

NYC Gospel promenad

Följ med på en inspirerande promenad och lär dig mer om gospelns historia i New York. På denna unika utflykt får du lyssna till de vackra och upplyftande tonerna hos en världsberömd gospelkör, lära dig mer om den amerikanska gospelns historia och får se vackra hem och kyrkor i Brooklyn Heights. Boka din NYC Gospel promenad här!

Från 416 kr
Brooklyn Brewerey

Brooklyn Brewerey

Besök det välkända ölbryggeriet Brooklyn Brewery! Denna tur är ett måste för alla som älskar öl! Smaka dig igenom dåtida och nutida ölbryggning i Brooklyn. Boka din plats på turen nu!

Från 757 kr
Ölprovning i Williamsburg

Ölprovning i Williamsburg

Häng med på en pubrunda i trendiga Williamsburg och lär dig mer om den lokala ölproduktionen. Vi tar dig med till våra favoritbarer och öl butiker. Provsmaka olika hantverksöl / craft beer och njut! Beställ biljett online!

Från 683 kr
Matresa i Brooklyn

Matresa i Brooklyn

Det sägs att New Yorks bästa matställen finns i stadsdelen Brooklyn. Följ med på en matresa i Brooklyn och ta reda på om det stämmer! På turen besöker du massor av intressanta butiker och restauranger i stadsdelen som inte liknar någon annan. Kom hungrig!

Från 637 kr
Brooklyns berömda Pizza

Brooklyns berömda Pizza

Den här turen handlar om pizza, nåja... och om Brooklyn! De två går hand i hand. Du får smaka den bästa pizzan i New York City. Från den prisbelönta pizza a la Napoli på Grimaldi’s under Brooklyn Bridge till den legendariska sicilianska pizzan på L & B Spumoni Gardens i Bensonhurst. Get your Slice of Brooklyn - boka biljetter nu!

Från 757 kr
Mer av Brooklyn

Mer av Brooklyn

Besök New Yorks berömda stadsdel Brooklyn med sina charmiga kvarter, otaliga sevärdheter och berömda filminspelningsplatser. Upplev Brooklyn Heights, The Promenade, Plymouth Church of the Pilgrims, Grand Army Plaza, Park Slope, Green-Wood kyrkogården, Brooklyn Dodger’s Ebbett Field och mycket mer. Inkluderar en välsmakande lunch! Boka biljetter till din Brooklyn tur här!

Från 766 kr
Juleljus i Dyker Hights

Juleljus i Dyker Hights

Glöm Rockefeller Center! Om du vill se julbelysning och juldekorationer på riktigt, följ då med till Brooklyn! Dyker Heights är de italiensk-amerikanska kvarteren i Brooklyn, som blev kända i PBS dokumentären ”Dyker Lights” och TLC’s ”Crazy Christmas Lights” för sina makalösa juleljus. Boka biljetter till turen Juleljus i Dyker Heights och se själv!

Från 535 kr
Brooklyn Hip Hop

Brooklyn Hip Hop

Brooklyn har onekligen spelat en avgörande roll i hip hopens historia. Harlem Hip Hop sightseeing tar dig med på en tur till områden i Brooklyn som du aldrig tidigare sett, kryddad med fakta och galna historier från din kändis-guide. Boka din tur här!

Från 554 kr
Chokladtur i Brooklyn

Chokladtur i Brooklyn

Detta är den ultimata utflykten för alla chokladälskare! Prova några av de mest utsökta chokladsorterna i världen, traditionella och hantverksmässiga, men ännu bättre eftersom de är gjorda och/eller har sitt ursprung i Brooklyn! Boka biljetter till denna smaskiga tur hemifrån!

Från 489 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen