Tur till Frihetsgudinnan, Ellis Island, & 9/11 Memorial

Tur till Frihetsgudinnan, Ellis Island, & 9/11 Memorial

Pris från 1151 kr

Upplev två av New York Citys ikoniska landmärken på en och samma dag med detta unika paket. Vi har tagit hand om alla detaljer - från att organisera biljetter till färjan till Liberty Island och prioriterad entré till Frihetsgudinnan till förbokade biljetter till 9/11 Memorial museum - du behöver inte tänka på någonting!

Höjdpunkter:
- Njut av en omfattande guidad rundtur på Nedre Manhattan
- Få två turer i en & spara pengar
- Besök Frihetsgudinnan på Liberty Island
- Prioriterad entré till sockeln* & få en bättre utsikt
- Njut av en guidad rundtur vid Ellis Island Immigration Center
- Få en mer personlig upplevelse av 9/11 Memorial
- Guidad rundtur vid Ground Zero
- Utforska 9/11 Memorial Museum på egen hand
- Liten grupp på max. 20 personer

Upplev det bästa av Lower Manhattan
Besök två av New York City mest välbesökta sevärdheter och landmärken: Frihetsgudinnan och 9/11 Memorial Museum.

Denna heldagstur startar tidigt på morgonen nere vid Battery Park. Med fast track-biljetter är vi bland de första resenärerna ombord på de första färjorna ut till Liberty Island. Framme på Liberty Island blir det en guidad rundtur på ön tillsammans med guiden och vidare till Frihetsgudinnan. Här får vi entrébiljetter till statyns sockel och kan på så vis komma närmare statyn än många andra vanliga besökare.

Därefter kliver vi ombord på färjan igen för den korta färden till Ellis Island. Guiden visar oss de fantastiska utställningarna på Ellis Island Museum, och svarar gladeligen på alla frågor du kan ha.

Här slutar den första delen av dagsturen och du har tid på egen hand i ca 2-2,5 timme tills nästa del börjar.

Ta färjan tillbaka till Battery Park (ingår i priset), kanske vill du äta lite lunch på väg till mötesplatsen för eftermiddagsdelen av vår heldagstur på Nedre Manhattan där en komplett rundvandring av Ground Zero väntar.

Under rundturen vid Ground Zero och 9/11 Memorial har vi sällskap av sakkunniga lokala guider, som berättar mer om de fascinerande och skrämmande berättelserna bakom dessa landmärken och de ger oss historier och detaljer som du aldrig kan få från guideböcker eller affischer. Vi börjar med ett besök i St Pauls kapell. Det var här människor samlades efter terrorattacken för att vänta på nyheter om nära och kära, att sörja, be och erbjuda stöd. Väggarna här är fortfarande täckta av handgjorda minnesmärken, och påminner alla besökare att 9/11 inte bara var en stor global och politisk händelse utan en förödande personlig tragedi för tusentals New York-bor.

Vi avslutar vår dagstur vid 9/11 Memorial Museum, en minnesplats och museum med artefakter som sparats från attacken och gripande personliga historier. Vi har funnit att det är bäst att besöka muséet på egen hand, eftersom platsen är mycket känslomässigt laddad och anammar tid för eftertanke, men vi har en avskedsgåva. Vi har reserverat dina inträdesbiljetter, så du slipper stå i kö!

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen? 
Turen börjar vid Pier A Harbor House i Battery Park. Vänligen möt upp 15 minuter innan start.  Var slutar turen? Vid 9/11 Memorial Museum.

Hur lång tid varar turen? 
Ca 8,5 timmar. 

Är det en särskild klädkod?
Nej, det är ingen strikt dresscode vid 9/11 Memorial, men alla besökare ombedes klä sig respektfullt.

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 4-12 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande. 

Viktig information
* Tänk på att tillträde till piedestalen/sockeln vid Frihetsgudinnan innebär 215 trappsteg och att det inte finns någon hiss. OBS! Tillträde till Frihetsgudinnans krona ingår INTE i turen, till följd av National Park Services säkerhetsföreskrifter.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Suveräna erbjudanden som fungerar och håller

Alla bokningarna gav exakt och lite till. Walks.com som var våra guider på Liberty och Ellis Island tillsammans med 9/11 rundvandringen var helt suveräna
Waw

Jan-inge, Mantorp
TOR, 06 SEP 2018
5.0

 

Boka biljetter

Välj datum
Tur till Frihetsgudinnan, Ellis Island, & 9/11 Memorial Info

Tur till Frihetsgudinnan, Ellis Island, & 9/11 Memorial
Möt din guide utanför Pier A Harbour House, 22 Battery Place, Battery Park, till höger om färjan till Frihetsgudinnan och Castle Clinton.

Info

Tur till Frihetsgudinnan, Ellis Island, & 9/11 Memorial
Dagligen kl. 09:00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Bowling Green

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen