Boka biljetter till Upplev Harlem

Upplev Harlem

Upplev fascinerande Harlem med sina historiska byggnader, böljande kullar och trädkantade gator! Följ med på någon av våra guidade turer och lär dig mer om denna omtalade och hippa stadsdel, även känd som "the cultural capital of Black America". Besök en lokal gudstjänst och lyssna till den medryckande gospel musiken, lär dig mer om grafiti och street-art eller hip-hop musikens födelse. Läs mer nedan!

Upplev Harlem
 
Harlem Gospel - onsdag

Harlem Gospel - onsdag

4.0
(11)

Upplev Harlems glädjefyllda gospelmusik framförd av deltagare ur den otroliga ARC-kören! Den här onsdagsutflykten kombinerar en guidad busstur runt om i Harlem med en vacker a capella konsert i en lokal församling. Lyssna till sångerna och dela upplevelserna!

Från 651 kr
Harlem Gospel - söndag

Harlem Gospel - söndag

4.2
(9)

Förboka biljetter till Harlem Gospel på en söndag! Den här turen kombinerar en guidad busstur runt om i det historiska Harlem med en söndagsgudstjänst i en lokal kyrka, där du får uppleva den fantastiska gospelmusiken.

Från 651 kr
Harlem Hip Hop

Harlem Hip Hop

Innan Globetrotters och "the shake" var det Harlem - en central punkt för hiphopens födelse. Harlems bidrag till konst och kultur är enastående. Det är en stadsdel med en rik historia, otroliga landmärken och en unik livsstil. Boka din Harlem Hip Hop tur idag!

Från 351 kr
Hiphopens födelse

Hiphopens födelse

Ta en tur genom Harlem och Boogie Down Bronx, där du får se några av de viktigaste platserna i hiphopens historia. Se historiska nattklubbar, platser för hemliga rapbattles och inspelningsplatser för några av världens mest kända musikvideor och filmer. Boka Hip Hop Harlem turen här!

Från 751 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen