Harlem Gospel - onsdag

Harlem Gospel - onsdag

Pris från 660 kr

Upplev Harlems glädjefyllda gospelmusik framfört av deltagare ur den otroliga ARC gospelkören! Den här onsdagsutflykten kombinerar en guidad busstur runt om i Harlem med gospelkonsert i en lokal församling.

Höjdpunkter:
- Njut av en timmes gospelkonsert i en lokal församling
- Upplev Harlem på ett säkert sätt
- Se Harlems berömda sevärdheter och landmärken
- Lär dig mer om det historiska Harlem

Upplev det genuina Harlem
Harlem är känd som "the Black Capital of the world" och du kommer att få lära dig otroligt mycket om denna del av New York på denna tur. Harlem var ursprungligen en lantlig holländsk stadsdel och förvandlades för många år sedan till ett sommartillhåll för New Yorks förnämsta familjer.

Harlem är kanske mest känt för att runt förra sekelskiftet varit ett mecka för afroamerikanska författare, jazzmusiker och artister, men även för sin mörkare period under 1960- och 1970-talen då området tyngdes av kriminalitet och uppror. Dagens Harlem sjuder av glädje och stolthet över sin pånyttfödda hippa stadsdel.

Även om Harlem idag är en trendig del av New York så är det inte alltid säkert för turister att röra sig i stadsdelen. Därför är denna tur perfekt för dig som vill se och uppleva Harlem på ett säkert och bekvämt sätt! 

På turen får du se många berömda platser och sevärdheter i Harlem. Vår kunniga guide tar dig med genom Harlems charmiga kvarter och trädkantade gator.

Och sist men inte minst, besöker ni en lokal församling och får uppleva vad den magiska gospel musiken framfört av eltagare ur den otroliga ARC Gospel Choir kan göra med din själ! 

ARC står för Addicts Rehabilitation Center, vilket är det äldsta rehabiliteringsprogrammet för drogmissbruk i staten New York. Gospelkören bildades för att finansiera behandlingen av Harlems missbrukare och för att hjälpa dem att återhämta sig från sitt drogmissbruk.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på din tur.  

Var startar turen?
Turen startar vid Harlem Spiritual Tours. Incheckning på kontoret en trappa upp, ca 15-20 minuter innan avgång.

Var slutar turen?
Turen avslutas i området runt Times Square.

Hur lång är turen?
Ca 4 timmar, från kl. 09:00 – 13:00.

Hur länge är min biljett giltig?
Biljetten är endast giltig på bokat datum.

Finns det särskild klädkod?
Ja, prydlig klädsel för besök i kyrkan. Inga shorts, t-shirts eller linnen är tillåtna i kyrkan. Det går bra att ta med ombyte/extra kläder på bussen.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3 och 11 år. Barn under 3 år följer med gratis om de inte upptar ett eget säte i bussen.

Viktig information:
På grund av säkerhetsskäl är resväskor eller stora väskor inte tillåtna på denna tur. Det går bra att ta med ett handbagage.

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 11 kundrecensioner
Suverän guide

Guiden, Peggy, var helt suverän. Allmänbildad, påläst, kunnig och med en skön humor och distans till sig själv. Man fick en helt annan bild av Harlem än den som framträder i media
Hade sett fram emot gospeln i kyrkan, men den blev lite av en besvikelse. Några av rösterna var kanonfina, och vissa låtar var det skön känsla i, men "konserten" i sin helhet var lite rörig.
Som helhet är vi jättenöjda med utflykten. Till och med mina tonåringar, 16 och 18, tyckte det var kanon!

Camilla, Norrkoping
MÅN, 27 JUL 2015
4.0
Jättebra guide!

Fått en helt ny syn på Harlem efter denna Gospel-guide-tur! förutom buss genom Harlem även vandring t fots vid Universitetet med en fantastiskt bra guide som själv växt upp i Harlem. Besöket i kyrkan medryckande, glädje, gåshud på kroppen!! Mycket värt att besöka. Vår andra tur var detta.

Siv britt, Borlänge
TOR, 25 JUN 2015
4.0
Intressant och medryckande

Den guidade turen i Harlem var mycket intressant. Guiden var mycket bra och medryckande och vi fick en god inblick i såväl Harlems historia som nutid. Höjdpunkten var besöket i kyrkan och gospelkören. Så annorlunda från vad som sker i en svensk kyrka och kören var fantastisk! Kan verkligen rekommenderas!

Bo, Enköping
SÖN, 26 APR 2015
4.0
En härlig upplevelse i Harlem!

Detta var utan tvekan en av höjdpunkterna på vår resa och väl värt pengarna. Det enda negativa var att man var tvungen att hämta ut biljetterna samma dag som evenemanget trots att det stod på det utskrivna dokumentet att detta kunde göras några dagar i förväg.

Janne, Strömsnäsbruk
MÅN, 06 APR 2015
4.0
Lagom, informativt, trevligt

Det var en lagom tur med intressanta inslag, speciellt då jag är musikintresserad. Avslutningen på Gospel var medryckande och vi fick chansen att sjunga med. Bra guide!

Maria, Ösmo
MÅN, 17 NOV 2014
4.0
Upplevelse!

Turen till Harlem med gospel var mycket bra. Kyrkobesöket med den fantastiska sången var toppen. Vi fick dessutom se en hel del av Harlem.

Lieselotte, Kiruna
ONS, 15 OKT 2014
4.0
Gospel

En jätte bra guidad tur i Harlem.Med en Gospel upplevelse som heter duga

Lena, Västerås
LÖR, 28 JUN 2014
4.0
Gospel

Vi for på Gospel i Harlem på en onsdag. Biljetterna löstes vid kontoret på Port Authority Bus terminal istället för dit hänvisningen skett, smidigt då vi bodde närmare terminalen.
Turen leddes av en manlig guide som under resan gav matnyttig New York historik och fyllde ut med "rolig" information om de som bor där, han pratade oavbrutet under hela resan. Gospeln hade vi inga direkt förväntningar om, vi hade hört innan att turen skulle vara bra, vilket den var (fram för allt pga guiden). Betyg 4/5 / Eva & Thomas

Eva, Norrköping
LÖR, 24 MAJ 2014
4.0
Riktigt bra

Dock önskvärt med kortare guidad tur, blev lite väl lång. Lite besvärligt att gå till GLNY få ut biljetter för att sedan gå till ytterligare ställe och få biljetter. De man skrev ut på nätet borde kunna funka utan att behöva sprina runt så mycket

Fredrik, Karlstad
LÖR, 12 APR 2014
4.0
Harlem på en onsdag

Tevlig tur med bra och initierad guide. Bra info om Harlem. Trevlig gospelkonsert. En upplevelse!

Monica, Västerås
TIS, 04 JUN 2013
4.0
Sammanfattning

Rundresan var överflödig. Vi hade en guide som förutsatte att vi hade en bild av Harlem som gällde för 30 år sedan. Allt, allt med Harlem var fantastiskt enligt honom, enligt oss motsvarade det exakt vad vi förväntade oss. Han levde nog själv i en värld som gällde för 20-30 år sedan.
Själva Gospelupplevelsen var riktigt bra, den rekommenderar jag starkt. Kan man bara gå på Gospel och skippa rundturen så är evenemanget riktigt bra.

Jonny, Täby
MÅN, 13 MAJ 2013
4.0

 

Boka biljetter

Välj datum
Harlem Gospel - onsdag Info
Harlem Gospel - onsdag, NewYorkBiljett.se

Harlem Gospel - onsdag
Harlem Spirituals Visitor Center
(på 43rd Street)
690 Eighth Avenue, New York, NY 10036, USA

Info

Harlem Gospel - onsdag
Turen avgår onsdag, 09:00

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Den närmaste tunnelbanestationen är: 42 St - Port Authority Bus Terminal Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen