Harlem Gospel - söndag

Harlem Gospel - söndag

Pris från 651 kr

Följ med oss på ​en guidad söndagsutflykt och upplev det genuina Harlem! Den här turen kombinerar en guidad busstur runt om i Harlem, med en söndagsgudstjänst i en lokal kyrka, där du får uppleva en gospelkonsert som kommer att beröra dig ända in i själen.

Höjdpunkter:
- Njut av en gospelkonsert i en lokal församling
- Upplev Harlem på ett säkert sätt
- Se Harlems berömda sevärdheter och landmärken
- Lär dig mer om det historiska Harlem

Upplev det äkta Harlem
Harlem är känd som "the Black Capital of the world" och du kommer att få lära dig otroligt mycket om denna del av New York på denna tur. Harlem var ursprungligen en lantlig holländsk stadsdel och förvandlades för många år sedan till ett sommartillhåll för New Yorks förnämsta familjer.

Harlem är kanske mest känd för att runt förra sekelskiftet vara ett mecka för afroamerikanska författare, jazzmusiker och artister, men även för sin mörkare period under 1960- och 1970-talen då området tyngdes av kriminalitet och uppror. Dagens Harlem sjuder av glädje och stolthet över sin pånyttfödda hippa stadsdel.

Även om Harlem idag är en trendig del av New York så är det inte alltid säkert för turister att röra sig i stadsdelen. Därför är denna tur perfekt för dig som vill se och uppleva Harlem på ett säkert och bekvämt sätt! 

På turen får du se alla de berömda platser och sevärdheter i Harlem, som St. John the Divine, Columbia University, City College, Morning Side Heights, the Morris Jumel Mansion, Sylvan Terrace, Strivers Row och Sugar Hill, St. Nicholas Avenue, där Duke Ellington levde, det berömda 125th Street, Harlem USA, the Cotton Club, ochApollo Theater, the Schomburg Center for research in Black Culture. 

Och sist men absolut inte minst, besöker ni en lokal gudstjänst och får uppleva vad den magiska gospel musiken kan göra med din själ! 

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på din tur.  

Var startar turen?
Turen startar vid Harlem Spiritual Tours. Incheckning på kontoret en trappa upp, ca 15-20 minuter innan avgång. Adress står på din e-biljett.

Var slutar turen?
Turen avslutas i området runt Times Square.

Hur lång är turen?
Ca 4 timmar, från kl. 09:30 – 13:30.

Hur länge är min biljett giltig?
Biljetten är endast giltig på bokat datum.

Finns det särskild klädkod?
Ja, prydlig klädsel för besök i kyrkan. Inga shorts, t-shirts eller linnen är tillåtna i kyrkan. Det går bra att ta med ombyte/extra kläder på bussen.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3 och 11 år. Barn under 3 år följer med gratis om de inte upptar ett eget säte i bussen.

Viktig information:
På grund av säkerhetsskäl är resväskor eller stora väskor inte tillåtna på denna tur. Det går bra att ta med ett handbagage.

Fantastiskt 4.2

4.2 Betyg från 9 kundrecensioner
Harlem Gospel

Fungera bra. Trevlig guide och bra bemötande

Alf, Kungsbacka
TOR, 21 JAN 2016
4.2
Harlem Gospel

Fungera bra. Trevlig guide och bra bemötande

Alf, Kungsbacka
TOR, 21 JAN 2016
4.2
Genuin resa

Bra personlig och kunnig guide. Vi hann mycket på få timmar. Gospelen kändes genuin och var riktigt bra. Ganska lång resa (4 tim) och mitt på dagen, så vi blev hungriga så det kunde ha stått i beskrivningen att ingen chans att handla tex frukt eller macka fanns.

Eva, Älvsjö
SÖN, 14 JUN 2015
4.2
Gospel

En jättefin upplevelse som var äkta, genuin och härlig! Fint att få se norra Manhattan och uppleva gospel och en gudstjänst i the Bronx.
Elisabeth & Johan

Elisabeth, Sturefors
LÖR, 14 MAR 2015
4.2
bra guide

mycket bra guide

Björn, Göteborg
ONS, 26 NOV 2014
4.2
Harlem on a sunday

Helt enkelt kanon bra!!

Fredrik, Stockholm
ONS, 14 MAJ 2014
4.2
Harlem på en söndag

Trevlig rundtur i Harlem. Jättekort stund i Kyrkan. Vi fick se en dans framförd av tre flickor och höra en bönesång som upprepades femtio ggr. Inte riktigt vad jag trodde. Trodde det skulle vara en kör som framförde flera sånger. Kändes som vi kom in mitt i en gudstjänst och gick efter en kort stund. det kändes verkligen som vi kom på ett ultrakort studiebesök. Mannen som talade bussen var trevlig och duktig.

Jeanette, Ulricehamn
SÖN, 04 MAJ 2014
4.2
Trevligt

Bra guide

Stig, Järfälla
ONS, 23 APR 2014
4.2
Kanonguide

Guiden Ellen var fantastisk

Hendrik, Stockholm
LÖR, 01 JUN 2013
4.2

 

Boka biljetter

Välj datum
Harlem Gospel - söndag Info
Harlem Gospel - söndag, NewYorkBiljett.se

Harlem Gospel - söndag
Harlem Spirituals Visitor Center
(at 43rd Street)
690 Eighth Avenue, New York, NY 10036, USA

Info

Harlem Gospel - söndag
Turen avgår söndag 09:30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Den närmaste tunnelbanestationen är: 42 St - Port Authority Bus Terminal Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen