Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i New York

Välkommen till NewYorkBiljett.se! Här hittar du information och inspiration gällande biljetter till evenemang, upplevelser och sightseeing i New York.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeingturer på Manhattan, i Harlem, Brooklyn och Bronx, biljetter till en helikoptertur över New York, Gospel i det fantastiska Harlem, biljetter till Frihetsgudinnan, Ellis Island och Empire State Building, eller varför inte biljetter till en båttur längs Hudson River? Möjligheterna är många - välkommen att botanisera i vårt breda utbud!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Harlem Gospel - onsdag

Harlem Gospel - onsdag

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Harlem Gospel - onsdag

4.0 (38)
Från 539 kr

Upplev Harlems glädjefyllda gospelmusik framfört av deltagare ur den otroliga ARC gospelkören! Den här onsdagsutflykten kombinerar en guidad busstur runt om i Harlem med gospelkonsert i en lokal församling. 

Höjdpunkter

- Njut av en timmes gospelkonsert i en lokal församling 
- Upplev Harlem på ett säkert sätt 
- Se Harlems berömda sevärdheter och landmärken 
- Lär dig mer om det historiska Harlem 

Vad kan jag förvänta mig?

Upplev det genuina Harlem 
Harlem är känd som "the Black Capital of the world" och du kommer att få lära dig otroligt mycket om denna del av New York på denna tur. Harlem var ursprungligen en lantlig holländsk stadsdel och förvandlades för många år sedan till ett sommartillhåll för New Yorks förnämsta familjer. 

Harlem är kanske mest känt för att runt förra sekelskiftet varit ett mecka för afroamerikanska författare, jazzmusiker och artister, men även för sin mörkare period under 1960- och 1970-talen då området tyngdes av kriminalitet och uppror. Dagens Harlem sjuder av glädje och stolthet över sin pånyttfödda hippa stadsdel. 

Även om Harlem idag är en trendig del av New York så är det inte alltid säkert för turister att röra sig i stadsdelen. Därför är denna tur perfekt för dig som vill se och uppleva Harlem på ett säkert och bekvämt sätt!  

På turen får du se många berömda platser och sevärdheter i Harlem. Vår kunniga guide tar dig med genom Harlems charmiga kvarter och trädkantade gator. 

Och sist men inte minst, besöker ni en lokal församling och får uppleva vad den magiska gospel musiken framfört av eltagare ur den otroliga ARC Gospel Choir kan göra med din själ!  

ARC står för Addicts Rehabilitation Center, vilket är det äldsta rehabiliteringsprogrammet för drogmissbruk i staten New York. Gospelkören bildades för att finansiera behandlingen av Harlems missbrukare och för att hjälpa dem att återhämta sig från sitt drogmissbruk. 

Guidning på engelska. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på din tur.  

Var startar turen? 
Turen startar vid Harlem Spiritual Tours. Incheckning på kontoret en trappa upp, ca 15-20 minuter innan avgång. 

Var slutar turen? 
Turen avslutas i området runt Times Square. 

Hur lång är turen? 
Ca 4 timmar, från kl. 09:00 – 13:00. 

Hur länge är min biljett giltig? 
Biljetten är endast giltig på bokat datum. 

Är det en särskild klädkod? 
Ja, prydlig klädsel för besök i kyrkan. Inga shorts, t-shirts eller linnen är tillåtna i kyrkan. Det går bra att ta med ombyte/extra kläder på bussen. 

Viktig information

På grund av säkerhetsskäl är resväskor eller stora väskor inte tillåtna på denna tur. Det går bra att ta med ett handbagage.

Biljettkategorier

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 3 och 11 år. Barn under 3 år följer med gratis om de inte upptar ett eget säte i bussen. 

Öppettider

Turen avgår onsdagar kl. 09:00

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - prioriterad entré

Guidning på:

Varaktighet: 4 timmar

Vägbeskrivning

Harlem Gospel - onsdag

Adress
690 Eighth Avenue, New York, NY 10036, USA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!