Madame Tussauds New York

4.2 (10)

Träd in i det världsberömda vaxkabinettet Madame Tussauds i New York! Inne i Madame Tussauds kan du delta i dina favoritmusikaler på Broadway; som Cats och Phantom of the Opera! Med förbokade biljetter får du tillträde till alla utställningar där du kan ta foton med dina favoritkändisar!

Höjdpunkter

- Besök Madame Tussauds i New York
- Njut av flexibla biljetter - giltig en månad
- Bli en musikalstjärna - stå på scen i berömda Broadway-musikaler
- Se 100+ naturtrogna vaxfigurer
- Välj mellan tre olika biljettkategorier

Vad kan jag förvänta mig?

Trots att New York är en stad med miljoner saker att se och göra, är ditt besök inte helt komplett förrän du har besökt det världsberömda Madame Tussauds. Det är den enda platsen på jorden där du kan fota och ta selfies med fler än 100 av världens mest berömda, historiska och ikoniska människor och kändisar.

Låt dig uppslukas av scener ur Andrew Lloyd Webbers musikaler. Gå upp på scenen och uppträd med Grizabella från Cats, sjung med Fantomen i Phantom of the Opera, och ta del av andra minnesvärda scener från dina favorit Broadwaymusikaler och föreställningar!

Och du kan se mycket som representerar själva kärnan i New York City; ställ dig bredvid Marilyn Monroe i en klassisk New York-filmscen, ring i New York Stock Exchange-klockan eller visa vördnad för de omkomna vid 9/11-minnesmärket. Ta en promenad genom Central Park, sitt bakom ratten i en gul NYC-taxi och ta ett självporträtt i Frihetsgudinnans krona.

Det finns tre olika biljettyper du kan välja mellan: entrébiljett, +1 och +2. Med +1 och +2 får du extra upplevelser - inklusive tillträde till Marvel SuperHeroes 4D-bio, som kombinerar en fantastisk 3D-teknik med de senaste 4D-specialeffekterna, inklusive vind, snö, ånga, doft, digitalt ljud och det spännande utbudet av filmer som kommer att glädja hela familjen!

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett till din e-post. Det är bara att skriva ut den och ta med dig till Madame Tussauds New York.

För att kvittera ut dina originalbiljetter hos Madame Tussauds måste du ta med ett giltigt foto-ID tillsammans din e-biljett. Namnet på e-biljetten måste vara samma som på ditt ID.

Hur länge gäller mina biljetter?
Biljetten är giltig en månad från och med valt datum.

Biljettkategorier

Vuxen (13+)
Barn (3-12)
Små barn (0-2): Gratis

Öppettider

Dagligen 09.00-20.00 

Boka
Från 309 kr

tis, 25 jan 2022

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vad ingår i priset?

Du kan välja mellan tre olika biljettyper:

Entrébiljett, som ger dig snabbt inträde till Madame Tussauds via VIP-ingången. Du får tillgång till museets alla utställningar och Madame Tussauds New York Presents Broadway! Denna biljett gäller i en månad.

Entrébiljett +1 ger dig samma sak som en vanlig entrébiljett plus tillgång till Marvel 4D Cinema and Experience.

Entrébiljett +2 ger dig samma sak som en vanlig entrébiljett plus tillgång till Marvel 4D Cinema and Experience och Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.

Vägbeskrivning

Adress
234 West 42nd Street, Mellan 7th och 8th Avenues, Times Square New York NY 10036

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!