9/11 Memorial med guide

9/11 Memorial med guide

Pris från 691 kr

Följ med på en vacker och vördnadsfull guidad tur till de kända och mindre kända minnesmärkena från attacken mot World Trade Center, den 11 september 2001. Besök Ground Zero och 9/11 Memorial för att få en djupare förståelse och insikt i vilken påverkan dessa händelser hade på staden (och en hel värld!) och den långa resan New York City har gjort för att resa sig och gå vidare.

Höjdpunkter:
- Utforska 9/11 Memorial & Museum
- Beundra nya One World Trade Center
- Besök St Pauls Chapel & se de handgjorda minnesmärkena
- Lär dig om attrackens ekonomiska effekter
- Besök Eleven Tears Memorial
- Utforska den mindre kända Vinterträdgården
- Se de fantastiska bassängerna vid Ground Zero
- Besök Fireman’s Memorial & The Survivor Tree
- Fast track-biljett till 9/11 Museum, som du utforskar på egen hand
- Garanterat liten grupp

9/11 Memorial & Museum
På denna guidade tur utforskar du inte bara 9/11 Memorial & Museum, utan även områden och landmärken runt World Trade Center. Guiden tar dig med till St Pauls Chapel, där vänner och familjer samlades för att höra nyheter om sina nära och kära, och där handgjorda böner och minnesmärken fortfarande finns kvar. Kapellet ligger helt nära Ground Zero, och klarade sig makalöst oskadd undan attackerna.

På Brookfield Place (tidigare känt som World Financial Center) lär du dig om de ekonomiska effekterna av attacken och kampen för att bygga upp stadens ekonomi efteråt. Du får besöka Eleven Tears Memorial, ett berörande och personligt minnesmärke, till minne för de 11 American Express-anställda som dog i den 11 september. Vinterträdgården på Vesey Street är är en annan plats väl värt ett besök.

Sedan kommer vi till Ground Zero för att se de fantastiska bassängerna 9/11 Memorial Pools, var och en byggd i ett av tvillingtornens fotavtryck och med inskrivna namn på alla de som omkom i attacken. Guiden tar dig till Fireman’s Memorial och The Survivor Tree och berättar otroliga berättelser om mod och förlust.

Den sista delen av turen blir ett besök vid 9/11 Memorial Museum, en minnesplats och museum med artefakter som sparats från attacken och gripande personliga historier. Du besöker muséet på egen hand, platsen är mycket berörande och känslosam och anammar tid för eftertanke, men vi har en avskedsgåva. Vi har reserverat dina inträdesbiljetter, med din fast track-biljett går du direkt in!

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med på turen.

Var börjar turen? 
Turen börjar utanför Saint Peter Roman Cathholic Church, vid korsningen Barclay och Church Street. Vänligen möt upp 15 minuter innan start. 

Var slutar turen?
Vid 9/11 Memorial Museum, som du besöker på egen hand utan guide. Entré kl. 17:00.

Hur lång tid varar turen? 
2 timmar + den tid du spenderar i muséet.

Hur lång tid brukar det ta att utforska muséet?
Ca 2 timmar.

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 4-12 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande. 

Viktig information
- Notera! Alla besökare måste passera genom en flygplatsliknande säkerhetskontroll in till 9/11 Memorial Museum.
- St Pauls Chapel håller stängt för renovering på tisdagar och torsdagar under överskådlig framtid och kan även stängas på andra datum. På de dagar St Pauls kapell håller stångt besöker vi istället området runt kyrkan och ersätter besöket inne i kyrkan med andra platser som spelade en viktig roll kring den 11 september, men som normalt sett inte ingår i turen.

 

Boka biljetter

Välj datum
9/11 Memorial med guide Info

9/11 Memorial med guide
Möt din guide utanför St. Peters Church, i korsningen Barclay och Church Street.

Info

9/11 Memorial med guide
Jan-feb: mån, ons, fre, lör kl. 15:00.
Mars: mån, ons, fre, lör, sön kl. 15:00.
Apr-dec: dagligen kl. 15:00


Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Chambers Street

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen