Disney on Broadway - guidad promenad

Disney on Broadway - guidad promenad

Pris från 751 kr

Följ med på en populär tur till fots med med temat Disney på Broadway, guidad av Broadway Insiders omtyckta guider. Det blir en exklusiv visning av The New Amsterdam Theatre och Disneys rekvisita-studio med fantastisk originalrekvisita, kostymer och scenkulisser från olika Disney-produktioner på Broadway.

Höjdpunkter:
- 2-timmars guidad promenad med det bästa av Broadway
- Upptäck magiken i Disney's Broadway-produktioner
- Exklusiv rundvandring på New Amsterdam Theatre
- Besök New Amsterdam Theatre's rekvisita-studio
- Individuella hörlurar 

Disney på Broadway med Broadway Insider
Tillbringa en hel timme tillsammans med New Amsterdam Theatre's historiker och lär dig mer om denna otroliga byggnad. Gruppen har hela teatern till sitt förfogande, så du kan utforska parketten och balkongerna och beundra den stora scenen medan guiden berättar mer om skapandet och utförandet av Broadway-produktioner som Beauty & The Beast, Mary Poppins, Aladdin och Lejonkungen.

Du får höra mer om vad som händer bakom kulisserna och om de vidskepelser som en del Broadway-skådespelare har - inklusive några spökhistorier...

Höjdpunkten blir ett besök i teaterns rekvisita-studio, där du hittar riktiga skatter i form av originalrekvisita, kostymer och scenkulisser från många av Disney-musikaler på Broadway.

Ännu mer Broadway! Vi spenderar mycket tid med Disney-tema på denna tur (du får lyssna till ljudinspelningar från olika föreställningar och blir överöst med Disney-detaljer), men vi slutar inte bara där: Det här är en riktig Broadway-tur.

För att se till att du får en fullständig bild av teaterdistriktet Broadway och så mycket bakgrundsinformation som möjligt, blir det en guidad rundtur på Broadway, innan vi besöker New Amsterdam. Vi stannar till vid olika teatrar där legendariska föreställningar drog till sig stora folkmassor och global uppmärksamhet.

Du får även upptäcka Times Square's osannolika ursprung och höra "rags-to-riches"-historier om New Yorks teaterdistrikt (och hur Disney var med och förändrade ödet för det annars ökända red light-distriktet).

Din Broadway Insider-guide visar dig populära ställen där många skådespelare hänger och umgås, och visar dig de viktigaste teatrarna för både pjäser och musikaler, i ett historiskt perspektiv.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara skriva ut den och ta med på turen.

Var börjar turen?
Samling vid George M. Cohan-statyn vid West 46th Street mellan Broadway och 7th Avenue. Möt upp 15 minuter innan turen börjar.

Var slutar turen?
Turen slutar vid The New Amsterdam Theatre. 

Hur lång tid varar turen?
Ca 2 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-12 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap av en betalande vuxen.

 

Boka biljetter

Välj datum
Disney on Broadway - guidad promenad Info

Disney on Broadway - guidad promenad
Möt din guide vid statyn av George M. Cohan på West 46th Street mellan Broadway och 7th Avenue.

Info

Disney on Broadway - guidad promenad
Måndag, fredag & lördag kl. 10:00

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Times Square/42nd Street

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen