Gossip Girl Sites

Gossip Girl Sites

Pris från 491 kr

Se de bästa platserna från den populära tv-serien Gossip Girl och ta del av skvaller och hemligheter! Denna roliga 3,5 timmars guidade tur tar dig runt i New York och visar dig över 40 inspelningsplatser från den populära serien.

Höjdpunkter:
- Njut av en 3,5-timmars guidad rundtur
- Hör ”bakom kulisserna” skvaller
- Besök över 40 Gossip Girl inspelningsplatser

Den ultimata Gossip Girl-turen
Ett "måste" för alla Gossip Girl fans! Häng med på denna roliga sightseeing tur och känn dig som en av de priviligierade tonårsstudenterna Serena, Blair, Chuck, Dan, Vanessa och Nate. Denna busstur tar dig med till mer än 40 inspelningsplatser och guiderna är lokala skådespelare från New York som delar med sig av fakta om skådespelarna och teamet bakom TV-serien och säkerligen får ni höra ett och annat skvaller! Du blir igenkänd på Constance Billard & St. Jude's, kollar in hotellet där familjerna Bass och Van der Woodsen bor, ser festlokalen på Upper East Side där Lily och Bart gifte sig. Du blir även bländad av den tjusiga Fifth Avenue byggnaden som Blair Waldorf kallar sitt hem, du får shoppa hos Henri Bendel (Blair och Serenas favorit) eller njuta av en godsak från Humphrey's favoritkonditori.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till mötesplatsen.

Var startar turen?
Turen avgår från entrén till Palace Hotel (51st Street & Madison). Håll utkik efter en guide med ett blått paraply! 

Hur lång är turen?
Ca 3,5 timmar.

Hur länge är min biljett giltig?
Biljetten är endast giltig på bokat datum.

Finns det en åldersgräns?
Ja, du måste vara 9 år eller äldre för att få åka med på turen.

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 4 kundrecensioner
Goodwill guide

Abbey was a Great guide!

Lisa, Torshälla
TIS, 22 DEC 2015
4.3
Roligt!

Vår guide, Madeline, var helt suverän! Rolig och vänlig och vill verkligen att vi skulle ha en bra upplevelse. Rundresan var bra och stoppen spännande både för de i familjen som är riktiga fans och för de som aldrig sett ett avsnitt. Bekvämt sett att se lite av New York. Rekommenderas!

Åsa, Lund
TIS, 05 MAJ 2015
4.3
Bra busstur

Vår dotter var förtjust i bussresan på Manhattan. De många detaljer om inspelningsplatserna var uppskattat. Däremot var det kanske alltför många stopp för att fotografera inspelningsplatserna (mer stopptid än restid).
Godisstoppet på Dandy var dåligt. Butiken tog fel betalning (dyrare pris/vikt) på det godis vi köpte, samt att det finns andra godisbutiker på Manhattan som har bättre sortiment och bättre kvalitet.
Man bör nog ha sett TV-serien för att tycka om bussresan runt Manhattan.

Lennart, Hässelby
ONS, 25 JUN 2014
4.3
Gossip Girl tour

Jag gick på Gossip Girl tour i slutet av oktober och det var så bra! För mig som är en riktig Gossip Girl-junkie så var denna tour det bästa på min resa till NY.
Guiden var kanon, bra med en tv i bussen så man fick se vilket ställe man skulle besöka, kanontur till en Dylan's Candy shop.

Helt klart värt pengarna! och du behöver inte ens gilla Gossip Girl för att hänga med.

Fanny, Värmdö
SÖN, 09 FEB 2014
4.3

 

Boka biljetter

Välj datum
Gossip Girl Sites Info
Gossip Girl Sites, NewYorkBiljett.se

Gossip Girl Sites

Info

Gossip Girl Sites
Se kalendern för avresedatum och tid

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Ta tunnelbanan (NY Subway) till 51st./Lexington Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen