Manhattan Heldagstur

Manhattan Heldagstur

Pris från 1091 kr

Upplev det bästa av Manhattan från Uptown till Downtown på denna populära guidade heldagstur i en Sprinter van minibuss! Se hela ön, njut av en 1-timmes båttur med en fantastisk vy över Frihetsgudinnan och gå före i köerna till Rockefeller Centers Top of The Rock Observation Deck. 

Höjdpunkter:
- Njut av en 8 timmars guidad heldagsutflykt
- Upplev det mesta och bästa av Manhattan
- Skippa köerna till Top of The Rock Observation Deck
- Kryssning med vy över skyline och Frihetsgudinnan

The Full Manhattan Experience
På denna trevliga heldagstur får du uppleva det mesta och det bästa av Manhattan. Se allt från Times Square, Madison Square Garden, Central Park, katedralen St John the Divine, Grants grav, Harlem, Museum Mile, Fifth Avenue, Rockefeller Center, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Battery Park och mycket mer.

Njut av en timmes guidad båttur i New Yorks hamninlopp, med utsikt över Frihetsgudinnan, Ellis Island och den ikoniska Brooklyn Bridge.

Njut av den spektakulära utsikten från Rockefeller Center från Top of the Rock Observation Deck. Om du vill kan du besöka Top of the Rock en annan dag istället.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center.

Var startar turen?
Turen startar vid Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center. Adress står på din e-biljett. Samling senast 15 minuter före avgång.

Hur länge varar turen?
Ca 8 timmar.

Hur länge är min biljett giltig?
Din biljett till heldagsturen gäller endast på bokat datum. Ni kan besöka Observation Deck vid Rockefeller Center valfri dag inom 14 dagar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnbiljetter för barn mellan 3-11 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 13 kundrecensioner
Bra starttur på Manhattan!

En mycket bra tur att börja sin resa i New York med då man fick en överblick över vart olika stadsdelar ligger på Manhattan. Några stopp gjordes under turen då man fick gå ut i cirka 20-30 minuter och det ingick även en lunch i Little Italy som dock inte får så bra betyg. Vi hade en superbra guide, Jonathan, som var mycket kunnig och delade med sig mycket av egna erfarenheter och gav många tips på bra restauranger m m. Det står att turen ska ta 8,5 timme vilket den inte gjorde, cirka 6 timmar blev den för oss. Vi är mycket nöjda med turen och kan verkligen rekommendera den.

Peder, Örebro
TOR, 02 APR 2015
4.5
Heldag

En mycket givande dag med sämsta tänkbara väder (snö) men med en initierad guide (Serge) som löste allt till det bästa. Rekommenderas till förstagångsbesökaren (och även andra och tredje) i denna härliga stad

Dick, Borrby
ONS, 25 FEB 2015
4.5
Fantastisk och lärorik tur

Mycket informativt. Rekommenderas varmt. Vi hade dessutom en engagerad och kunnig guide. Många bra stopp på vägen och mycket välplanerat.

Karolina, Stockholm
TOR, 12 FEB 2015
4.5
En fantastisk tur på Manhattan!

Den här kombinerade buss- och båtturen på/kring Manhattan kan jag verkligen varmt rekommendera.Guiden var otroligt kunnig, rolig och intressant. Turen var omväxlande eftersom vi var av bussen då och då och promenerade t.ex. i Central Park, Battery Park, i Little Italy där vi också åt en god lunch.

Margaretha, Veberöd
TIS, 16 DEC 2014
4.5
Manhattan Heldagstur

Man fick se Manhattan från nord till syd med bra guidning samt en fantastisk båttur till Frihetsgudinnan!
Top of the Rock var grädden på moset!

Helene, Staffanstorp
ONS, 29 OKT 2014
4.5
Manhattan heldagstur

Mycket bra och man fick verkligen se nästan hela New York

Per, Hammenhög
TIS, 21 OKT 2014
4.5
Mysig guide.

Under turen fick vi hoppa av med vår engagerade guide vilket var mycket bra.
Guiden var mycket hjälpsam och vi njöt under den 90-minuter långa båtturen i
25-gradig värme. Ett mycket bra sätt att få tydlig information och helhetsbegrepp
Istället för "Hop-on-hop-off"-bussarna som ibland kan vara svåra att höra.

Teres, Fagersta
ONS, 11 JUN 2014
4.5
heldagsutflykt

Hade aldrig sett så mycket utan denna tur
bra guide!

Carin, Strängnäs
MÅN, 05 MAJ 2014
4.5
Mycket komplett sight seeing

En trevlig heldag som gav en mycket bra överblick över Manhattan! Det ingick både en timmas båttur, en god lunch och tillträde till Top of the Rock. Det var inte mycket kö alls till Rockefeller Center och det underlättade troligtvis att det var förbokat.
Guiden var en mycket kunnig och speciell person men han pratade oavbrutet och lite för snabbt för våra öron. Bekväm buss och många stopp gjorde att det blev omväxlande.

Barbro, Lerum
MÅN, 17 MAR 2014
4.5
Bra och informativ tur

Anlände NYC på lördag kväll och tog denna tur på måndagen. Trevlig och informativ guide, mycket bra blandning med besök både uptown och downtown Manhattan, lunch i Little Italy samt sen också båttur till Ellis Island och Statue of Liberty. Senare up i skrapan Top of the Rocks. Fantastiskt väder förhöjde naturligtvis upplevelserna... Rekommenderar denna tur, speciellt tidigt under New York-semestern, för att liksom vi få en bra uppfattning av Manhattan geografiskt samt idéer om vad man sedan ska lägga sitt krut, intresse och pengar på! Vi är mycket nöjda och 15-åringen i familjen tycker efter en vecka i NY, att detta var den stora upplevelsen ( ihop med shoppingen, naturligtvis).

Anne-charlotte, Borås
LÖR, 15 FEB 2014
4.5
Bra utflykt

Mycket trevligt utflykt med både buss, lunch och båt samt biljett till utsikten från Rockerfeller center som även kunde utnyttjas senare

Per, Taeby
MÅN, 18 NOV 2013
4.5
Toppen

Det var en fantastisk dag med en jätte-bra guide, toppen!

Anna, Uppsala
SÖN, 29 SEP 2013
4.5
Underhållande och uppskattad tur

Gjorde klassisk Manhattan sightseeing på vår andra dag i NY.Perfekt sätt att få se staden och få en uppfattning om det direkt.Ute var det regn och rusk men vi åkte med fin buss med tak.Guiden var en äldre man,underhållande,spelade munspel och var kompetent. Vissa stopp gjordes under dagen,bra lunch. Allt fungerade med båtturen till frihetsgudinnan .Rockefeller center kunde vi sedan göra en annan dag pga regn
Och dålig sikt då vi skulle upp dit..En lyckad dag med andra ord.

Sirpa, Stockholm
SÖN, 16 JUN 2013
4.5

 

Boka biljetter

Välj datum
Manhattan Heldagstur Info
Manhattan Heldagstur , NewYorkBiljett.se

Manhattan Heldagstur
Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center
Mellan 47th & 48th Street
777 8th Ave, New York, USA

Info

Manhattan Heldagstur
Daglig avgång kl 09:00 från Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center, 777 8th Avenue mellan 47th & 48th Street
Samling senast 15 minuter innan avgång

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Ta tunnelbanan (NY Subway) till Times Square 42nd Street och promenera till Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center:
777 8th Avenue mellan 47th & 48th Street

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen