New York på en dag

New York på en dag

Pris från 1491 kr

Njut av en unik heldagstur och se New Yorks mest ikoniska landmärken på en dag! Utforska finansdistriktet och minnesmärket 9/11 Memorial, segla förbi Frihetsgudinnan och se Brooklyn Bridge, promenera runt i Greenwich Village, besök Chelsea Market och den upphöjda parken längs de gamla tågspåren High Line, och sist men inte minst, gå före i kön till Empire State Building.

Höjdpunkter:
- Se New Yorks mest ikoniska platser på en enda dag
- Gå före i kön till Empire State Building
- Beskåda Frihetsgudinnan från en NYC vattentaxi
- Flanera på New Yorks gator som en lokalbo
- Stanna till vid High Line, Greenwich Village
- Ät lunch på Chelsea Market (ingår ej)
- Utforska Financial District & Wall Street
- Besök 9/11 Memorial & se de vackra bassängerna
- Njut av en liten grupp med max. 20 deltagare

Se New Yorks höjdpunkter på en dag
Dagen börjar på en sorglig och samtidigt vacker plats, vid minnesmärket över terrordåden den 11 september 2001, 9/11 Memorial och One World Trade Center, där du får höra om denna mörka period i New Yorks historia, men även om hur staden senare byggdes upp och blev ännu starkare än tidigare.

Därefter går turen vidare till Financial District med ett besök på Wall Street där din guide talar om livet på New York-börsen; New York Stock Exchange.

Sen tar vi oss till Battery Park där du hoppar på en vattentaxi från New York Water Taxi och beger dig ut på en båttur i hamninloppet. Detta är utan tvekan det bästa sättet att se Brooklyn Bridge och Frihetsgudinnan på, och du får höra de fantastiska berättelserna om deras konstruktioner.

Tillbaka på land har det blivit dags att besöka en av New Yorks mest populära områden - Greenwich Village. Här blir det stopp vid kända platser exempelvis Carries bostadshus från TV-serien 'Sex and the City', svala Meatpacking District och slutligen i matparadiset Chelsea Market där det blir tid för lunch. (mat och dryck ingår ej, men din guide ger gärna rekommendationer).

Nästa stopp är NYC:s nya favoritplats - High Line. Ta en promenad i den vackra parken, som ligger på de gamla upphöjda järnvägsspåren och upplev en unik utsikt över staden. Du kommer inte hitta en bättre plats att kika på människor!

Du går ner till markplan igen på 34th Street, där du är nära stadens mest kända skyskrapa - Empire State Building. Med förbeställda biljetter går du rakt förbi de långa köerna och upp till observationsdäcket på den hisnande 86:e våningen. Denna del av turen får du njuta av på egen hand (din guide säger adjö vid ingången till Empire State Building), och du kan tillbringa så mycket tid som du vill att beundra utsikten över staden.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till ditt e-postadress. Skriv ut din e-biljett och ta med på turen.

Var börjar turen?
Samling utanför St. Peters Catholic Church, i korsningen Barclay och Church Street. Vänligen möt upp 15 minuter innan turen startar. 

Var slutar turen?
Vid Empire State Building, som du besöker på egen hand.

Hur lång tid varar turen?
Ca 8 timmar + tiden du spenderar i Empire State Building.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-12 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap av en betalande vuxen.

 

Boka biljetter

Välj datum
New York på en dag Info

New York på en dag
Möt din guide utanför St. Peter's Catholic Church, i korsningen Barclay Street och Church Street.


Info

New York på en dag
Tisdag, torsdag & lördag kl. 10:00
(med reservation för ändringar)

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Chambers Street

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen