The RIDE

The RIDE

Pris från 508 kr

The RIDE är ett riktigt coolt sätt att uppleva New York på. Det är en kombination av sightseeing, teater och underhållning.

Höjdpunkter:
- Unik sightseeing & upplevelse i en mobil teaterbuss
- Upplev det bästa av NYC
- Guidning av lokala skådespelare och guider

The RIDE är en fantastisk upplevelse, lika delar teater och tredimensionell sightseeingtur! Du får se unika shower och klassiska New York-sevärdheter från den teknologiskt avancerade mobila teaterbussen. The RIDE använder New York City och stadens välkända landmärken som bakgrund för en teaterupplevelse som suddar ut gränserna mellan färd och föreställning. Staden blir till en scen, och snart kan du inte se var gatan slutar och showen tar vid!

På The RIDE sitter du på första parkett längs gatorna i New York, i en dyrbar högteknologisk buss utrustad med den bästa ljud- och bildapparaturen, däribland 40 plasma TV-skärmar och mer än 3000 LED-lampor. Turens reseledare, lokala skådespelare och infödda New York-bor blir dina guider och aktörer på The RIDE och du får ta del av en helt ny sida av New York.

Hur får jag mina biljetter?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och visa upp den i The RIDE’s biljettkassa på 234 West 42nd Street, mellan 7:e och 8:e Avenyn.

Var börjar turen?

Turen börjar (och slutar) i hörnet av 42nd Street och 8th Avenue, utanför Chevy's Restaurant. Samling senast 15 minuter före start.

Hur lång är turen?
Ca 75 minuter.

Hur länge är min biljett giltig?
Biljetten är endast giltig bokat datum, som står angivet på e-biljetten.

Finns det barnbiljetter?
Nej, alla betalar samma pris. Barn från 6 år och uppåt är tillåtna på turen, men notera att visst innehåll kan vara olämpligt för en yngre publik.

Viktig information:
- Det är inte tillåtet att ta med mat eller dryck på resan.

 

Boka biljetter

Välj datum
The RIDE Info

The RIDE
THE RIDE börjar och slutar vid hörnet av 42nd Street och 8th Avenue, utanför Chevy's Restaurant.
259 W 42nd St
New York, NY 10036

Info

The RIDE
Se kalendern för datum och tider.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro till 42nd St. Port Authority Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen