Boka biljetter till Transfer från flygplatser

Transfer från flygplatser

Här förbokar du din transfer för säker och bekväm resa mellan Manhattan och New Yorks tre flygplatser JFK, La Guardia eller Newark Airport! Du kan boka egen privat flygtaxi eller boka transfer i minibuss/flygtaxi som du delar med andra resenärer. När många flyg landar samtidigt på dessa stora flygplatser tar de vanliga taxibilarna fort slut och då är det smidigt att ha bokat sin airport transfer i förväg! Biljetter online här!

Transfer från flygplatser
 
Newark Delad Flygtaxi

Newark Delad Flygtaxi

4.1
(13)

Boka vår prisvärda flygtransfer i delad flygtaxi/minibuss från flygplatsen Newark i New Jersey till ditt hotell på Manhattan och undvik besväret med kollektivtrafik eller att hitta en ledig taxi. Gör din beställning, enkelt och tryggt online! Pris per person.

Från 208 kr
JFK Delad Flygtaxi

JFK Delad Flygtaxi

3.4
(8)

Boka vår bekväma och prisvärda flygtransfer i delad flygtaxi/minibuss från flygplatsen JFK till ditt hotell på Manhattan och undvik besväret med kollektivtrafik eller att hitta en ledig taxi. Vår JFK delad flygtaxi är lätt att använda och ofta billigare än att ta en taxi. Pris per person.

Från 213 kr
Newark Privat Flygtaxi

Newark Privat Flygtaxi

4.0
(3)

Privat flygtaxi från EWR Newark Airport New Jersey till Manhattan, New York! Undvik stress och långa taxiköer. Du möts upp av din egen privata förare, med en skylt med ditt namn, som tar dig direkt till ditt hotell på Manhattan. Detta är ett exklusivt alternativ till flygtaxi som du delar med andra resenärer. Pris per bil.

Från 1331 kr
JFK Privat Flygtaxi

JFK Privat Flygtaxi

5.0
(5)

Privat flygtaxi från JFK Airport New York! Undvik stress och långa taxiköer genom att boka din privata flygtaxi hemifrån! Du möts upp av din egen privata förare, med en skylt med ditt namn, som tar dig direkt till ditt hotell på Manhattan. Detta är ett exklusivt alternativ till flygtaxi som du delar med andra resenärer. Pris per bil.

Från 1261 kr
LaGuardia Delad Flygtaxi

LaGuardia Delad Flygtaxi

Undvik besväret med kollektivtrafik eller att hitta en ledig taxi. Boka din LaGuardia Delad flygtaxi innan du reser hemifrån! Det är enkelt att boka och ett prisvärt alternativ till en privat flygtaxi! Pris per person.

Från 191 kr
LaGuardia Privat Flygtaxi

LaGuardia Privat Flygtaxi

Res bekvämt i en privat flygtaxi mellan LaGuardia-flygplatsen och ditt hotell i New York! Du möts upp av din egen privata förare, med en skylt med ditt namn, som tar dig direkt till ditt hotell på Manhattan. Förboka din flygplatstransfer här! Pris per bil.

Från 1011 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen