Helikoptertur - 15 min

Helikoptertur - 15 min

Pris från 2101 kr

Se The Big Apple från ovan och njut av den hänförande utsikten över Manhattan! Under denna 15-minuters helikoptertur, ser du många av New Yorks mest otroliga sevärdheter och landmärken.

Höjdpunkter:
- Njut av en 15-minuters helikoptertur
- Upplev New York från ovan
- Se New Yorks mest kända landmärken
- Prova en sightseeingtur som ingen annan

Upplev The Big Apple som aldrig tidigare
Njut av en 15-minuters helikoptertur över vackra Manhattan. Se New Yorks mest berömda landmärke, Frihetsgudinnan, så nära du nästan kan nå ut och beröra henne!

Se Empire State Building, Chrysler Building, Woolworth och Met Life Building. Fortsätt till Ellis Island och New Yorks hamn, George Washington Bridge och sist, men inte minst, världsberömda Central Park, innan ni beger er tillbaka till helikopterplattan.

Guidning på engelska.

Hur fungerar det?
När du bokar din helikoptertur, väljer du ditt ankomstdatum till New York som datum, eftersom biljetten är gilltig inom 1 månad från detta datum.

P g a säkerhetsregler gällande flygning över Manhattan är det viktigt att ni ringer Liberty Helicopters för att arrangera exakt datum och tid för er tur. Telefonnumret till Liberty Helicopters står klart och tydligt på er e-biljett/voucher.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till mötesplatsen.

Var startar turen?
Turen startar vid Downtown Manhattan Heliport Pier 6. Se en karta här.

Hur personer tar en helikopter?
Varje helikopter rymmer upp till 6 personer.

Måste jag ta med pass eller foto-ID?
Ja, alla passagerare måste uppvisa giltig fotolegitimation, t.ex. ett pass.

Hur länge är min biljett giltig?
Din biljett är giltig inom en månad från det datum du väljer när du bokar dina biljetter.

När kan åka på min helikoptertur?
Du kan åka på din helikoptertur under Liberty Helicopters öppettider, vilket är måndag till lördag mellan 09:00 och 18:00.

Viktig information:
En serviceavgift/helikopterskatt på 40 USD per person betalas före avgång direkt till Liberty Helicopters! Denna avgift ingår EJ i biljettpriset!

Riktigt bra 3.9

3.9 Betyg från 7 kundrecensioner
Häftig upplevelse!

Jättesmidigt att boka hemifrån! Väldigt bra service på plats och personalen var effektiva. Helikopterturen var en häftig upplevelse och jag kan varmt rekommendera detta!!

Ulrika, Södertälje
LÖR, 10 JAN 2015
3.9
Coolt men skulle valt längre tur

Jättehäftigt. Men vi valde denna kortare tur för att komma nära frihetsgudinnan. Sen visade det sig att man kom lika nära frihetsgudinnan med den långa turen. Det var missledande skrivet på Ticmates hemsida. Vore värdefullt att lägga ut karta med rutter. Men superhäftigt att åka helikopter över Manhattan. Värt pengarna.

Eva, Bromma
SÖN, 02 NOV 2014
3.9
Ännu en upplevelse

En fantastisk tur över Manhattan. För mig var det dessutom första helikopterturen

Lieselotte, Kiruna
ONS, 15 OKT 2014
3.9
Fantastiskt!

Välorganiserat och säkert!
Underbart att se staden från ovan, en upplevelse som kommer att vara med länge!

Marie, Storfors
ONS, 24 SEP 2014
3.9
New York från en helikopter!

Vi fick tid samma dag vi ringde och vi hade tur med vädret. De 15 minuterna kändes som fem och vi hanns se en hel del av det stora äpplet. Det var en hisnande känsla att stiga upp med helikoptern och personalen tog allvarligt på säkerheten vilket kändes tryggt.

Ann-charlotte, Sundsvall
TIS, 10 JUN 2014
3.9
New York från en helikopter!

Vi fick tid samma dag vi ringde och vi hade tur med vädret. De 15 minuterna kändes som fem och vi hanns se en hel del av det stora äpplet. Det var en hisnande känsla att stiga upp med helikoptern och personalen tog allvarligt på säkerheten vilket kändes tryggt.

Ann-charlotte, Sundsvall
TIS, 10 JUN 2014
3.9
Helikoptertur

Jag har precis kommit hem från en resa från New York, beställde via er lite biljetter till olika upplevelser innan vi åkte iväg, bland annat en helikoptertur på 15 minuter. Jag hade verkligen sett framemot den turen över staden, men blev grymt besviken. Satt bak i mitten och såg knappt någonting. Framför mig satt en kille som var säkert två meter lång och bredvid mig bak satt det en annan stor kille. För dessa bortkastade pengar kunde jag ha köpt mig något fint. jag vet att ni inte bryr er, men det känns bättre för mig att ha förmedlat detta vidare. Jag kommer verkligen inte att rekommendera andra att ta denna tur över staden.

Maja, Farsta
SÖN, 13 MAR 2016
3.9

 

Boka biljetter

Välj datum
Helikoptertur - 15 min Info
Helikoptertur - 15 min, NewYorkBiljett.se

Helikoptertur - 15 min
Liberty Helicopters
Pier 6 & the East River, NY
NY 10004

Info

Helikoptertur - 15 min
Öppettider:
måndag - lördag 09.00-18.00

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Ta tunnelbanan (NY Subway) till Whitehall Street och promenera till Downtown Manhattan Heliport:
Pier 6 & East River, NY
NY 10004

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen