Båtturer & kryssningar

Upplev New York och Manhattan från vattnet med NY Waterways, World Yacht Cruises eller Circle Line Sightseeing Cruises! Njut av en romantisk middagskryssning, lär dig mer om immigrationsstationen Ellis Island eller utsätt dig för en riktig adrenalinkick med The Beast Speedboat! Valmöjligheterna är många och här köper du dina biljetter till en båttur i New York!

Båtturer & kryssningar
 
The Best of NYC - båttur

The Best of NYC - båttur

4.1
(7)

Njut av en 2½-timmes uppfriskande sightseeing med båt och upplev New York från en ny vinkel. Under denna båttur i New Yorks hamn får du en unik chans att se flera av New Yorks mest kända sevärdheter, broar och byggnader, som Empire State Building och Frihetsgudinnan, från vattnet. Det är en av våra mest populära båtturer i New York!

Från 431 kr
NYC landmärken - båttur

NYC landmärken - båttur

4.0
(1)

Boka biljetter till en 1½ timmes kryssning där du får se det bästa av New Yorks berömda landmärken. Se det mesta av New York på kort tid! Köp biljetter till sightseeing med båt här!

Från 311 kr
New York By Night - båttur

New York By Night - båttur

1.0
(1)

Njut av en magisk 2-timmars kvällskryssning och beundra New Yorks skyline by night. Smutta på en drink och njut av tilltugg eller bara sitt och koppla av, medan din guide berättar om de olika sevärdheter och byggnader som passerar utanför. Säkra din plats, boka biljetter online!

Från 401 kr
Frihetsgudinnan från vattnet

Frihetsgudinnan från vattnet

4.0
(1)

Lär dig mer om den majestätiska Frihetsgudinnan på Liberty Island, den historiska immigrationsstationen på Ellis Island och naturligtvis World Financial Centre. Njut av Manhattans fantastiska skyline – välkommen ombord!

Från 311 kr
Spirit NYC Lunchkryssning

Spirit NYC Lunchkryssning

Följ med på en 2-timmars lunchkryssning med Spirit Cruises på Hudson River i New York! Njut av en välsmakande lunchbuffé och underhållning ombord. Biljetter till Spirit NYC Lunchkryssning- ett nöje för hela familjen!

Från 491 kr
Bateaux NYC Middagskryssning

Bateaux NYC Middagskryssning

Följ med på en middagskryssning runt Manhattan, beundra New Yorks fantastiska skyline från vattnet och njut av en härlig 4-rätters middag och levande musikunderhållning. Fönsterplatser på köpet - Värde up till 35 $. Unna dig och de dina en lyxig middagskryssning – säkra biljetterna redan idag!

Från 1951 kr
Spirit NYC Middagskryssning

Spirit NYC Middagskryssning

Njut av en härlig middagsbuffé och musikunderhållning med utsikt över makalösa Manhattan skyline. Dine and Dance ombord på Spirit NYC Middagskryssning! Fönsterplatser på köpet - Värde up till 35 $. Boka biljetter här!

Från 1461 kr
Sightseeing NYC Lunchkryssning

Sightseeing NYC Lunchkryssning

Boka bord på vår Sightseeing NYC Lunchkryssning och se Manhattans skyline från vattenbrynet! Njut av en eftermiddag med lunch, musikunderhållning och otroliga vyer, på kryssningen längs Hudson River och förbi New Yorks välkända landmärken.

Från 492 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen