Erbjudanden New York

Få ut det mesta möjliga av din tid och se till att uppleva det bästa av New York med något av våra paketerbjudanden och kort med fina rabatter. Du sparar inte bara pengar med våra kombo-paket, det är också bekvämt, lätt att använda och ett måste för alla som besöker The Big Apple! Hitta din favorit bland NYC Best Deals här!

Erbjudanden New York
 
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

Förboka populära paketerbjudandet FreeStyle New York Kombo och gör dig redo att utforska New York! I paketet ingår en 72-timmars biljett till All Loops Hop-on Hop-off bussarna samt 3 eller 5 valfria attraktioner, exempelvis Frihetsgudinnan, MoMa och Empire State Buildning. Spara 10% genom att köpa biljetter på nätet!

Från 1568 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Spara upp till 50 % på allt från restauranger och sevärdheter till shopping och föreställningar på Broadway! Eat and Play-kortet är New Yorks enda rabattkort för turister och gäller för upp till 4 personer på över 100 populära ställen på Manhattan! Köp ditt Eat and Play Card idag!

Från 237 kr
The New York Pass

The New York Pass

Med ett New York Pass kan du spara tid och pengar på sightseeing i New York City. Med New York Passet får du gratis inträde till över 80 attraktioner och går före i köerna till många av de mest besökta och populära platserna i New York. Boka ditt New York Pass hemifrån och börja planera din resa redan idag!

Från 1223 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen