Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i New York

Välkommen till NewYorkBiljett.se! Här hittar du information och inspiration gällande biljetter till evenemang, upplevelser och sightseeing i New York.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeingturer på Manhattan, i Harlem, Brooklyn och Bronx, biljetter till en helikoptertur över New York, Gospel i det fantastiska Harlem, biljetter till Frihetsgudinnan, Ellis Island och Empire State Building, eller varför inte biljetter till en båttur längs Hudson River? Möjligheterna är många - välkommen att botanisera i vårt breda utbud!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Privat Flygtaxi New York

4.0 (2)
Från 1 152 kr
Beställ din privata flygtaxi med MySedan i New York! Åk till/från New Yorks flygplatser och Manhattan i en lyxig sedan, suv eller minibuss! Detta är ett exklusivt och uppgraderat alternativ till vår flygtransfer med Go Airlink NYC flygtaxi som du delar med andra resenärer. Boka biljetter här!

Vi erbjuder snabba, effektiva och privata transfers till och från Manhattan och New Yorks flygplatser JFK, Newark och La Guardia. Med vår bekväma ”dörr till dörr ”-service kan du åka i båda riktningarna mellan JFK, La Guardia och Newark och ditt hotell på Manhattan. Är ni upp till 3 personer åker besäller ni en SEDAN bil, är ni upp till 6 personer beställer ni en VIP SUV bil och är ni upp till 10 personer beställer ni en VAN minibuss!

Boka biljetter till Privat Flygtaxi  New York och du möts av din chaufför på flygplatsen i New York. Du kan även boka din returresa från hotellet på Manhattan till flygplatsen.

Det är enkelt och smidigt att förboka online – boka din egen privata, lyxiga flygtaxi med MySedan i New York!

VIKTIG INFORMATION :
- Om du önskar boka privat flygtaxi i båda riktningarna, både från flygplatsen till Manhattan och från Manhattan tillbaka till flygplatsen, måste du göra 2 separata bokningar, d v s 2 bokningar med 2 separata bokningsnummer! VIKTIGT!
- När din bokning har bekräftats skickar vi dig en voucher/e-biljett som en bifogad PDF-fil till din e-postadress. Skriv ut din voucher/e-biljett och ta med dig den till New York.
- En voucher/e-biljett för vardera resväg du har köpt!
- Här kan du boka en SEDAN/bil för upp till 3 personer!
- Här kan du boka VIP-SUV/bil för upp till 6 personer!
- Här kan du boka VAN/minibuss för upp till 10 personer!
- Priset avser EN flygtaxi bil - INTE per person. Är ni t ex 1-3 personer bokar ni 1 x SEDAN. Är ni t ex 4-6 personer bokar ni 1 x SUV. Är ni t ex 7-10 personer bokar ni en VAN.
- Tillåtet bagage: En resväska/per person samt ett litet handbagage/per person.
- Din privata flygtaxi i New York med MySedan inkluderar dricks, tullar och skatter.

Öppettider

24 timmar per dag, 7 dagar i veckan alla 365 dagar på året.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!