Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i New York

Välkommen till NewYorkBiljett.se! Här hittar du information och inspiration gällande biljetter till evenemang, upplevelser och sightseeing i New York.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeingturer på Manhattan, i Harlem, Brooklyn och Bronx, biljetter till en helikoptertur över New York, Gospel i det fantastiska Harlem, biljetter till Frihetsgudinnan, Ellis Island och Empire State Building, eller varför inte biljetter till en båttur längs Hudson River? Möjligheterna är många - välkommen att botanisera i vårt breda utbud!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Hiphopens födelse

4.5 (4)
Från 825 kr
Ta en tur genom Harlem och Boogie Down Bronx, där du får se några av de viktigaste platserna i hiphopens historia. Se historiska nattklubbar, platser för hemliga rapbattles och inspelningsplatser för några av världens mest kända musikvideor och filmer.

Höjdpunkter :
- 4 timmars hiphop tur i Bronx och Harlem
- Se Graffiti Wall of Fame, Harlem World, The Apollo Theatre & Yankee Stadium
- Se de berömda väggmålningarna tillägnade legender som Big L & Kool Herc

Besök hiphopens födelseplats
Besök platsen för den allra första hiphop-festen, med DJ Kool Herc som värd, och ta bilder av alla de ikoniska gatumålningarna. Du kan också ta bilder tillsammans med dina guider, få autografer och få ett gratis gruppfoto av hela guidebesättningen.

Res genom klassisk hiphop terräng på en ingående rundtur guidad av någon av våra berömda värdar, som Grandmaster Caz (från Cold Crush Brothers), Kurtis Blow, Rahiem (från Furious Five) och Reggie Reg (från Crash Crew). Värdarnas berättelser ger dig en inblick i hip hopens historia och utveckling.

I turen ingår ett lunch stopp på en äkta New York-restaurang. Kom ihåg att ta med kontanter!

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?   
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den på turen.  Var börjar turen?  
Turen börjar utanför Oxford Cafe . Samling 15 min innan turen börjar. Här visar du upp din e-biljett.  Hur lång tid varar turen? 
Ca 3 timmar.

Finns det barnbiljetter?  
Ja, för barn mellan 6-18 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

Viktig information :
Mat och dryck inte ingår i biljettpriset. Vi kommer att göra ett stopp för lunch, där du kan köpa din egen mat. Kom ihåg att ta med kontanter eftersom restaurangen vi besöker troligen inte accepterar kreditkort som betalningsmedel.

Öppettider

Onsdag, fredag & lördag kl. 11.00

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 4 timmar

Vägbeskrivning

Hiphopens födelse

Adress
109 E. 59th Street New York, NY 10022

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!