Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

När Harry mötte Seinfeld

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

När Harry mötte Seinfeld

Är du en fan av amerikanska filmer och tv-program? Då är sightseeingturen När Harry mötte Seinfeld rätt för dig! Din guide tar dig med till några av de mest kända TV- och filmplatserna norr om Times Square. Höjdpunkter: - Njut av en 2-timmars TV- och filmtur - Se Monk’s, den legendariska dinern från Seinfeld - Upplev romantiska ställen från ”När Harry mötte Sally” - Stanna till vid kaféet där Meg Ryans date inte dök upp i ”Du har mail” - Passera muséet från ”Men in Black”, ”When in Rome” & ”Poppers pingviner” - Spana in det fina stadsradhuset från ”The Nanny” När Harry mötte Seinfeld When Harry met Seinfeld är en 2-timmarstur som tar dig till ikoniska platser och inspelningspscener från populära amerikanska TV-serier och filmer. Det blir ett potpurri av inspelningsplatser från TV-program och filmer, allt från Seinfeld, The Nanny, How I Met Your Mother, Black Swan, Trainwreck, När Harry mötte Sally med mera. Guidning på engelska. Hur får jag mina biljetter?  Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.  Var börjar turen?  Turen börjar utanför McGee’s Pub nära Cenral Park. Adressen står på din e-biljett. Vänligen möt upp 15 minuter innan start.  Hur lång tid varar turen?  Ca 2 timmar.  Finns det barnbiljetter?  Ja, för barn mellan 6-9 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande. 

Biljettkategorier

Adult 10+
Child 6-9
Small children 0-5 (free)

Öppettider

Tisdagar, torsdagar & lördagar kl 14.00 Januari-mars: endast lördagar kl 14.00

Boka
Från 584 kr

mån, 3 okt 2022

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 2 timmar

Vägbeskrivning

När Harry mötte Seinfeld

Adress
West 55th Street mellan Broadway och 8th Avenue

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!