Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Delad Flygtaxi New York

3.9 (140)

Boka din flygplatstransfer i delad flygtaxi mellan New Yorks flygplatser JFK, Newark eller La Guardia Airport och Manhattan. Du åker bekvämt och säkert, i en minibuss som du delar med andra resenärer, från flygplatsen till ditt hotell på Manhattan. 

Höjdpunkter

Här kan du boka prisvärda och pålitliga GO Airlink NYC airport shuttle / flygtaxi till och från Manhattan, med service 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Med en förbokad New York airport transfer biljett garanteras du en smidig resa till Manhattan även under rusningstid, då många flygplan anländer samtidigt och antalet vanliga taxibilar är mycket begränsat! 

Vad kan jag förvänta mig?

GO Airlink NYC - JFK Airport Shuttle, Newark Airport Shuttle och La Guardia Airport Shuttle erbjuder snabba och effektiva resor i minibussar som kör till och från Manhattan, från dörr till dörr, och i valfri riktning mellan flygplatserna och ditt hotell på Manhattan, någonstans mellan Battery Park och 125th Street. 

GO Airlink NYC Flygtaxi är enkel och smidig att använda och i allmänhet ett billigare alternativ än att ta en vanlig taxi! 

Viktig information

* Skriv ut och tag med den voucher/e-biljett till "Ground Transportation Desk" i ankomsthallen. Där får du mer information om din flygtaxi och instruktioner om vilken minibuss du ska åka med. 
* Om du har köpt en returbiljett från Manhattan tillbaka till flygplatsen, ordnar du enkelt din returresa genom att ringa vår transfer agent, 2-3 dagar innan din hemresedag (telefonnummer står tydligt på din voucher/e-biljett)! 
* Transfer sker endast till hotell belägna på Manhattan mellan Battery Park och 125th Street! 
* Tillåtet bagage: En resväska samt ett litet handbagage per person! 
* Vår flygplatstransfer delad flygtaxi gäller endast på GO Airlink NYC’s minibussar!

Öppettider

New York Airport Transfer öppettider: 24 timmar per dag, 7 dagar i veckan alla 365 dagar på året.

Boka
Från 218 kr

tor, 30 jun 2022

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Bästsäljare

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!