Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i New York

Välkommen till NewYorkBiljett.se! Här hittar du information och inspiration gällande biljetter till evenemang, upplevelser och sightseeing i New York.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeingturer på Manhattan, i Harlem, Brooklyn och Bronx, biljetter till en helikoptertur över New York, Gospel i det fantastiska Harlem, biljetter till Frihetsgudinnan, Ellis Island och Empire State Building, eller varför inte biljetter till en båttur längs Hudson River? Möjligheterna är många - välkommen att botanisera i vårt breda utbud!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Delad Flygtaxi New York

3.9 (140)
Från 223 kr

Boka din flygplatstransfer i delad flygtaxi mellan New Yorks flygplatser JFK, Newark eller La Guardia Airport och Manhattan. Du åker bekvämt och säkert, i en minibuss som du delar med andra resenärer, från flygplatsen till ditt hotell på Manhattan. 

Höjdpunkter

Här kan du boka prisvärda och pålitliga GO Airlink NYC airport shuttle / flygtaxi till och från Manhattan, med service 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Med en förbokad New York airport transfer biljett garanteras du en smidig resa till Manhattan även under rusningstid, då många flygplan anländer samtidigt och antalet vanliga taxibilar är mycket begränsat! 

Vad kan jag förvänta mig?

GO Airlink NYC - JFK Airport Shuttle, Newark Airport Shuttle och La Guardia Airport Shuttle erbjuder snabba och effektiva resor i minibussar som kör till och från Manhattan, från dörr till dörr, och i valfri riktning mellan flygplatserna och ditt hotell på Manhattan, någonstans mellan Battery Park och 125th Street. 

GO Airlink NYC Flygtaxi är enkel och smidig att använda och i allmänhet ett billigare alternativ än att ta en vanlig taxi! 

Viktig information

* Skriv ut och tag med den voucher/e-biljett till "Ground Transportation Desk" i ankomsthallen. Där får du mer information om din flygtaxi och instruktioner om vilken minibuss du ska åka med. 
* Om du har köpt en returbiljett från Manhattan tillbaka till flygplatsen, ordnar du enkelt din returresa genom att ringa vår transfer agent, 2-3 dagar innan din hemresedag (telefonnummer står tydligt på din voucher/e-biljett)! 
* Transfer sker endast till hotell belägna på Manhattan mellan Battery Park och 125th Street! 
* Tillåtet bagage: En resväska samt ett litet handbagage per person! 
* Vår flygplatstransfer delad flygtaxi gäller endast på GO Airlink NYC’s minibussar!

Öppettider

New York Airport Transfer öppettider: 24 timmar per dag, 7 dagar i veckan alla 365 dagar på året.

Bästsäljare

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!