NYC Gospel promenad

NYC Gospel promenad

Pris från 416 kr

Följ med på en inspirerande tur (till fots och med tunnelbana) och lär dig mer om gospelns historia i New York. På denna unika utflykt får du lyssna till de vackra, upplyftande tonerna hos en världsberömd NYC gospelkör, lära dig mer om den amerikanska gospelns historia och får se vackra hem och kyrkor i Brooklyn Heights.

Höjdpunkter:
- 4,5-5 timmars guidad tur med gospel i fokus
- Lyssna till en världsberömd gospelkör från New York
- Lär dig mer om gospelns historia
- Se bostäder och kyrkor i Brooklyn Heights

Gospel nu och då
Turen börjar på nedre Manhattan där du får lära dig mer om den afrikansk-amerikanska gospelkulturens rötter och den upplevelse som gospelmusiken ger.

Vi beger oss vidare till Brooklyn Hights, med sina vackra Brownstone-hus, historiska byggnader och kyrkor. Här får vi se kyrkan som lanserade gospel på den internationella världsscenen. Vi avslutar turen i en kyrka där vi får lyssna när en åttafaldigt Grammy-prisbelönad gospelkör framför sin makalösa sång.

Denna tur utforskar hur den afrikansk-amerikanska gospelkulturen har utvecklats genom tiderna, och hur den har fått sina influenser av många olika kulturer. Gospel sjungs numera av människor av alla nationaliteter och etniciteter. Den multi-nationella kör vi får lyssna på har vunnit många utmärkelser och har även uppträtt för självaste president Obama.

Guidning på engelska.


Hur får jag mina biljetter?   
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den på turen.

Var börjar turen?  
Turen börjar vid Trinity Church, i korsningen Broadway och Wall Street. Samling 15 min innan turen börjar. Här visar du upp din e-biljett.  


Hur lång tid varar turen? 
Ca 4,5-5 timmar (2 h promenad, 2 h i kyrkan)

Finns det barnbiljetter?  
Ja, för barn mellan 6-12 år.

Viktig information:
* Vänligen notera att det är delar av kören som uppträder, hela kören uppträder inte varje söndag.
* Vi tar oss fram till fots och med tunnelbana (biljett till tunnelbana ingår ej i priset).
* Notera att enligt kyrkans policy måste besökare som önskar sitta i kyrkans huvudskepp stanna hela gudstjänsten, från kl. 12.00-14.00. Vill man inte stanna hela gudstjänsten får man istället se kören via en storbildsskärm i en anslutande hörsal.

 

Boka biljetter

Välj datum
NYC Gospel promenad Info

NYC Gospel promenad
Samling utanför Trinity Church:
75 Broadway
New York, NY 10006

Info

NYC Gospel promenad
Söndagar kl 09.00

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste subway station är Wall St

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen