Ticmate
Biljetter till internationella evenemang
aktiv i 42 länder på 6 kontinenter

Om NewYorkBiljett.se

NewYorkBiljett.se är ett svenskägt företag med försäljningskontor i Köpenhamn, Danmark. NewYorkBiljett.se hjälper svenskar med att, på ett smart och smidigt sätt, få information om samt köpa biljetter till attraktioner, upplevelser, sightseeing och evenemang i New York. Tack vare våra fördelaktiga avtal kan vi alltid erbjuda biljetter till rimliga och svårslagna priser, även när du reser med kort varsel eftersom alla våra biljetter är e-biljetter (e-tickets) och därmed skickas direkt till din e-post adress samma dag som du bokar eller senast första arbetsdagen efter. Som kund hos oss kan du känna dig tryggt förvissad om att din vistelse i New York verkligen kommer bli så fantastisk som du hoppas på.

En affärsidé driven av passion och intresse

Mannen bakom NewYorkBiljett.se, Marcus Moeschlin har själv ett passionerat förhållande till musikaler, konserter och evenemang av alla de slag. Redan som 18-åring, började han arrangera resor till rockkonserter från hemorten Jönköping. Tre år senare, 1985, arbetade Marcus med Cornelis Vreeswijks sista turné och skiva. Därefter har det följt en lång och spännande karriär. En karriär där fokus alltid har varit att erbjuda människor evenemang och internationella upplevelser till överkomliga priser, inte minst under Marcus tid som ägare till Box Office på Norrmalmstorg. Marcus måste också räknas som en digitalpionjär inom evenemangs-världen eftersom han så tidigt som kring 1990 var med och skapade Global Tickets, ett nätverk där 22 länder köpte och sålde internationella evenemangsbiljetter elektroniskt mellan varandra. Detta medan konkurrenterna fortfarande använde sig av urmodigheter som fax och telefon. För detta fick nätverket 1992 motta det brittiska "Queen´s Award" för bästa export.

NewYorkBiljett.se ägs av Ticmate

Marcus Moeschlins huvudbolag Ticmate har bara funnits sedan 2006, ändå är framgången ett faktum. Visionen med bolaget är att bli den ledande aktören i Europa på internationell försäljning av biljetter och resor till olika typer av evenemang. Som ett led i detta startades siten LondonMusikaler.se. Idag finns LondonMusikaler.se på tolv olika språk i lika många länder. Sedan starten av LondonMusikaler.se har Ticmate även lanserat siter för andra typer av evenemang t ex LondonBiljett.se, ParisBiljetter.se, BarcelonaFotboll.se och LondonFotboll.se . Numera har Ticmate 86 siter på 17 olika språk och företaget växer stadigt. I styrelsen för Ticmate AB sitter, förutom VD Marcus Moeschlin, även Ole Oftedal, ordförande, och Jan Friedman. Både Oftedal och Friedman har lång erfarenhet både som företagsledare och från styrelsearbete med bolag verksamma inom handel, resor, media och annan tjänsteproduktion.

Marcus Moeschlin

 

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen