Gossip Girl Sites

Gossip Girl Sites

Pris från 412 kr

Besök de bästa inspelningsplatserna för Gossip Girl och ta del av hemligheterna! Gossip Girl Sites i New York.

Glada nyheter för alla Gossip Girl fans! Häng med på denna nya sightseeing tur och känn dig som en av de priviligierade tonårsstudenterna Serena, Blair, Chuck, Dan, Vanessa och Nate. Denna busstur tar dig med till mer än 40 inspelningsplatser och guiderna är lokala skådespelare från New York som delar med sig av fakta om skådespelarna och teamet bakom TV serien och säkerligen får ni höra ett och annat "gossip"!

Du blir igenkänd på Constance Billard & St. Jude's, kollar in hotellet där familjerna Bass och Van der Woodsen bor, ser festlokalenUpper East Side där Lily och Bart gifte sig. Du blir även bländad av den tjusiga Fifth Avenue byggnaden som Blair Waldorf kallar sitt hem, du får shoppa hos Henri Bendel (Blair och Serenas favorit) eller njuta av en godsak från Humphrey's favorite bakery.

Detta och mycket mer på denna 3,5 timmes tur!

Samlingsplats: utanför entrén till Palace Hotel (51st Street & Madison). Håll utkik efter en guide med ett blått paraply!

Barn: måste vara 9 år eller äldre

Turens längd: ca 3.5 timmar

Viktigt :
- Guidning på engelska!
- Biljetterna (e-biljett/voucher) skickas till din e-postadress när du har slutfört din bokning och din betalning är godkänd.
- Turen avgår från entrén till Palace Hotel (51st Street & Madison). Håll utkik efter en guide med ett blått paraply!
- Samling senast 15 minuter innan avfärd!
- Biljetten är endast giltig på valt datum!

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 3 kundrecensioner
Roligt!

Vår guide, Madeline, var helt suverän! Rolig och vänlig och vill verkligen att vi skulle ha en bra upplevelse. Rundresan var bra och stoppen spännande både för de i familjen som är riktiga fans och för de som aldrig sett ett avsnitt. Bekvämt sett att se lite av New York. Rekommenderas!

Åsa, Lund
TIS, 05 MAJ 2015
4.3
Bra busstur

Vår dotter var förtjust i bussresan på Manhattan. De många detaljer om inspelningsplatserna var uppskattat. Däremot var det kanske alltför många stopp för att fotografera inspelningsplatserna (mer stopptid än restid).
Godisstoppet på Dandy var dåligt. Butiken tog fel betalning (dyrare pris/vikt) på det godis vi köpte, samt att det finns andra godisbutiker på Manhattan som har bättre sortiment och bättre kvalitet.
Man bör nog ha sett TV-serien för att tycka om bussresan runt Manhattan.

Lennart, Hässelby
ONS, 25 JUN 2014
4.3
Gossip Girl tour

Jag gick på Gossip Girl tour i slutet av oktober och det var så bra! För mig som är en riktig Gossip Girl-junkie så var denna tour det bästa på min resa till NY.
Guiden var kanon, bra med en tv i bussen så man fick se vilket ställe man skulle besöka, kanontur till en Dylan's Candy shop.

Helt klart värt pengarna! och du behöver inte ens gilla Gossip Girl för att hänga med.

Fanny, Värmdö
SÖN, 09 FEB 2014
4.3

 

Boka biljetter

Välj datum
Gossip Girl Sites Info
Gossip Girl Sites, NewYorkBiljett.se

Gossip Girl Sites
Samlingsplats: utanför entrén till The Palace Hotel (51st Street & Madison)

Info

Gossip Girl Sites
Se kalendern för avresedatum och tid

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Ta tunnelbanan (NY Subway) till 51st./Lexington Station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen